Få en flot og jævn overflade med sprøjtelakering

Hos Mikkelsen & Ludvigsen A/S tilbyder vi professionel sprøjtelakering hos både private og erhverv. Sprøjtelakering kan i nogle henseender erstatte manuel maling og give et langt pænere resultat, da lakeringen sikrer en mere jævn og derved flottere overflade. Sprøjtelakering kan desuden være et godt alternativ til f.eks. at købe nye låger eller døre, da lakeringen kan give ældre, slidte elementer et nyt udseende. Sprøjtelakering er især velegnet til boligforeninger og boligselskaber, hvor det kan lette arbejdet med f.eks. maling af døre.

 

Kvalitet og faglighed i højsædet

Når vi sprøjtelakerer, bruger vi altid produkter, som er af allerhøjeste kvalitet, og på vores værksted har vi en malerkabine, der gør det muligt for os at opnå et yderst flot resultat. Vores medarbejdere har stor erfaring inden for malerbranchen, og deres faglighed danner grundlaget for, at vi hjælper kunder i hele den østlige del af Jylland med større eller mindre opgaver, der indebærer sprøjtelakering. 

 

Vi løser opgaven efter dine ønsker

Ingen opgaver er helt ens, og selvom måden hvorpå vi sprøjtelakerer altid giver et flot resultat, hænger processen også sammen med den enkelte opgaves omfang. Det betyder, at vi altid løser opgaver efter dine ønsker, og at vores arbejde tilpasses, således at vi i sidste ende kan levere et resultat, der er tilfredsstillende.

 

Kontakt os ang. sprøjtelakering

Har du brug for en pålidelig maler til at sørge for en flot sprøjtelakering, kan du kontakte vores kyndige personale på telefon 75 72 12 88 eller på mail ml@mik-lud.dk. Fra vores hovedsæde i Vejle, Jylland, hjælper vi kunder i et stort område, der dækker over det meste af det østlige Jylland. Vi er meget alsidige og kan hjælpe dig med alt fra det traditionelle malerarbejde til renoveringer og facadebehandling, uanset om det er helt store eller mindre opgaver.

 

 

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Få et tilbud på din næste opgave
Følg os på
Facebook