Facadebehandling - vi kan hjælpe

Vi kan hos Mikkelsen & Ludvigsen A/S hjælpe med flere former for facadebehandling, og vi står derfor til rådighed uanset, hvor stor en opgave måtte være. Når vi laver facadebehandling, er det altid med kundens ønsker for øje, men vi bruger samtidig vores mange års erfaring og kyndighed til at vejlede, således den rigtige løsning altid findes. Vores malerfirma ligger i Vejle i Jylland, og på baggrund af en vurdering af den enkelte facades tilstand, bruger vi den behandlingsmetode, som passer bedst hertil.

 

Projektets omfang og processen hænger sammen

Der findes flere former for facadebehandling, og både en facades tilstand og en opgaves omfang har betydning for, hvordan processen forløber. Vi kan hjælpe med facadebehandling i form af både:

  • Afrensninger
  • Genopbygning
  • Vandskuring
  • Maling af facade

Vi har stor erfaring med facadebehandling, og vi kan derfor rådgive dig til, hvilken behandlingstype der bør anvendes til specifikke projekter.

 

Luftforurening nedbryder facader

Der hersker stor luftforurening overalt – især i større byer- og hver dag udsættes facader for denne. Luftforurening kan være med til at nedbryde både en facades ydre og dens eventuelle udsmykning, hvilket kan gøre en facadebehandling nødvendig. 

 

Facadebehandling i trekantsområdet og hele Østjylland

Mikkelsen & Ludvigsen A/S tilbyder facadebehandlinger i Trekantsområdet og hele Østjylland. Med vores kontor i Vejle kan vi hjælpe med facadebehandling i byer som Kolding, Fredericia og selvfølgelig også Vejle. Vi har derudover en afdeling i Horsens, som gør det muligt for os at tilbyde facadebehandling i hele Østjylland.

 

Kontakt os vedrørende facadebehandling

På telefon 75 72 12 88 eller på mail ml@mik-lud.dk kan du kontakte vores dygtige personale, som har stor erfaring med facadebehandling, og som gerne svarer på spørgsmål angående vores arbejdsprocesser og generel facadebehandling. Du kan samtidig indhente et tilbud på din opgave. Med vores brede ekspertise hjælper vi kunder i hele Østjylland med alt lige fra sprøjtelakering til traditionelt malerarbejde, alt sammen udført af vores store samling af malere.

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Få et tilbud på din næste opgave
Følg os på
Facebook