Dit malerfirma til renoveringsopgaver

Hos Malerfirmaet Mikkelsen & Ludvigsen A/S arbejder vi også på renoveringsopgaver. Det er ofte for boligforeninger, hvor vi sætter lejligheder i stand ved udflytning, men vi hjælper også virksomheder og private, der er i gang med en renovering. Det kan være, der skal laves ekstra kontorer hos virksomheden, hvor vi efterfølgende maler de nyopsatte vægge, eller væggene trænger til at blive piftet op med en ny farve. Vi rådgiver gerne i farvevalg og materialer, hvis du har brug for en professionel vurdering.

 

Renovering for private

Vores erfaring er, at det ofte kan være en fordel at lade malerfirmaet stå for entreprisen, når du skal lave en renovering i dit hjem. Når vægge er sat op, gulve lagt eller hvad der nu er sket i renoveringen, er det altid maleren, som er den sidste mand på opgaven. Derfor ved vi, hvordan der skal se ud, når opgaven afsluttes, og vi stiller høje krav til udførslen af både vores og andres arbejde. Det får os til at sige, at du får et bedre resultat ved at lade os stå for entreprisen.

 

​Kontakt os og hør mere

​Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din renovering, så kontakt os og få svar på dine spørgsmål. Du kan ringe på telefon 75 72 12 88 eller sende en mail til ml@mik-lud.dk. Vores malerfirma ligger i Vejle, hvorfra vi kan hjælpe kunder i hele Østj​ylland. Vi udfører også alt inden for traditionelt malerarbejde til nybygninger og facadebehandling, bl.a. sprøjtelakering. Ingen opgave er for stor til os, så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har en renoveringsopgave.

gang på hotel som er blevet malet
billede af firmabiler på parkeringsplads

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Få et tilbud på din næste opgave
Følg os på
Facebook