Vi søger malersvende

Vi søger malersvende med tiltrædelse hurtigst muligt.

 

Vi tilbyder:

Gode og ordnede arbejdsforhold
Mange gode kollegaer

 

Vi forventer:

At du er seriøs
At du er fleksibel

 

Ring eller skriv til os hurtigst muligt.

Kontakt:
Mail: ml@mik-lud.dk

Om os

​​Kim Tranegaard og Lars Nielsen ejer sammen malerfirmaet Mikkelsen & Ludvigsen a/s.

Ejer Kim Tranegaard og Lars Nielsen

 

Kvalitetsbevidst og seriøst malerfirma

Malerfirma Mikkelsen & Ludvigsen A/S er resultatet af en sammenlægning i 2009, og virksomheden ejes af Kim Tranegaard og Lars Nielsen. Som firma stræber vi efter at levere et stykke malerarbejde i den bedste kvalitet, så kunderne får det, de ønsker og har betalt for. Vi er først færdige, når kunderne er glade og tilfredse. Vi er ambitiøse og vil gerne være med på store opgaver, hvor vi kan udnytte vores store erfaring. Derfor arbejder vi ofte for boligforeninger, institutioner, skoler og kommuner, og vi påtager os også renoveringsopgaver.

 

​Gode forhold og godt arbejdsmiljø

​Vi har 30 malere ansat, og det er vigtigt for os, at de har det godt, når de er på arbejde. Det betyder, at vi lytter til dem og tager dem seriøst, når de har forslag til ændringer eller andre inputs. Det gode arbejdsmiljø betyder, at vi får glade og kompetente medarbejdere, og det kan vores kunder i høj grad mærke, fordi resultatet bliver bedre.


Kontakt os

Vi ønsker at være din foretrukne maler i Vejle og omegn. ​Ingen opgave er for stor til os, og vi hjælper dig gerne med dit næste projekt, bl.a. sprøjtemaling og facadebehandling. Her på siden kan du se mere af det arbejde, vi har lavet, og har du spørgsmål eller vil høre mere, kan du kontakte os på telefon 75 72 12 88 eller på mail ml@mik-lud.dk. Vores malerfirma ligger i Vejle, og vi maler for kunder i hele Østjylland.

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Få et tilbud på din næste opgave
Følg os på
Facebook