Maling af nybygninger i Vejle​ og omegn

​​Gennem årerne har Malerfirmaet Mikkelsen & Ludvigsen A/S lavet malerarbejde på flere større nybygninger i Vejle og omegn. Det er blandt andet Rosborg Gymnasium i Vejle, Lagoniskolen i Vojens og Billundskolen, hvor vores dygtige malere har været hyret ind. Du kan på billederne i menuen se resultatet af arbejdet på de tre skoler. Vores store hold af malere betyder, at vi kan arbejde på større projekter som for eksempel nybygninger, hvor det kræves, at flere malere arbejder på samme tid. Men det er ikke nok at have mange malere for at få den type opgaver. Det gør vi også, fordi vi altid levere et godt stykke arbejde i høj kvalitet.

 

Brug os på din næste opgave

Har du selv ideerne til din næste opgave, så udfører vi dem gerne. Men du er også velkommen til at betragte os som din partner på projektet, som du kan trække på i planlægningen. Vi har et øje for at vælge farver og materialer, som passer ind i nybygninger, og den erfaring stiller vi gerne til rådighed. Vi lytter dog altid til dine behov, fordi du som kunde naturligvis skal være tilfreds med arbejdet. Vi er meget alsidige og tilbyder både sprøjtelakering eller fuld facadebehandling. Derfor afgør du i sidste ende, hvordan det skal se ud, og vi sørger for, at du får, hvad du ønsker.


Vil du vide mere om maling af nybygninger?

​Er du i gang med en nybygning og skal bruge et kompetent malerfirma, så kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan kontakte os på telefon 75 72 12 88 eller på mail ml@mik-lud.dk. Vores virksomhed ligger i Vejle, og herfra hjælper vi kunder i hele Østjylland.

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Få et tilbud på din næste opgave
Følg os på
Facebook