Se et udvalg af vores projekter herunder

Malerfirmaet har siden 1890 været med til at sætte sit præg på Vejle og har gennem tiden altid haft en solid kundekreds. Vore kunder er virksomheder, institutioner og private. Vi er stolte af vores projekter - derfor vil vi gerne dele dem med jer. Se mere herunder.

Comwell

Renovering af bygninger og værelser i Brejning

Ved dette projekt var vi med til at renovere 103 værelser på det 5-stjernede Comwell Hotel i Brejning.

Rambøll

Større byggesag i Vejle

Siemens nye hovedsæde i Vejle hvor hele huset er bygget om til topmoderne lokaler spartlede og malede vægge med en masse vægge rundt om i huset med farver. Hele p-kælder under husene er også malet.

Købmagergadens Skole

Ombygning til 52 nye lejligheder i Fredericia

Her opførte vi 52 nye, flotte lejligheder på den gamle skole i Fredericia for boligkontoret. I galleriet kan du se billeder af processen, mens vi var i gang med renoveringen samt billeder efter.

Syrenparken

11 nye boliger

Byggesag i Syrenparken, hvor 11 nye boliger fik lydgipslofter spartlet/ malet og vægge med filt. Herpå malede vi nogle farvede felter, som kan ses i galleriet her til højre, for at give noget liv indvendigt.

Løget by, afd. 42

Over 300 lejligheder, 200 huse samt ny børnehave

Stor renovering i Løget By afdeling 42 i Vejle i samarbejde med Dansk Boligbyg, hvor der blev lavet over 300 lejligheder, 200 huse samt en ny børnehave.

Boligforeningen Østerbo

48 ny renoverede boliger

Vi er i øjeblikket i gang med at lave de første 12 af 48 boliger sammen med Dansk Boligbyg for Boligforeningen Østerbo. Husene bliver total renoveret med helt ny og super indretning med glatte vægge som bliver malet i en glans 10 for at give et bedre vedligehold.

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Få et tilbud på din næste opgave
Følg os på
Facebook