Professionelt malerarbejde

Vi tilbyder stort set alt indenfor malerarbejde. Med 10 års erfaring inden for malerbranchen kan vi hos malerfirma Mikkelsen & Ludvigsen A/S hjælpe med store og små maleropgaver, og vi vægter både kundens ønske og høj faglighed højt. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af hverken de produkter, som vi benytter, eller med løsningen af malerarbejde, og vi arbejder på at have en fantastisk arbejdsmiljø, så vores kompetente medarbejdere er glade – det mener vi, giver os bedre resultater og mere tilfredse kunder. Vi har et stort hold af malere, hvilket gør det muligt for os at hjælpe ved selv helt store opgaver, og vi kan derfor f.eks. klare malerarbejde, hvor det kræves, at flere malere arbejder samtidig, og at det færdige resultat er i høj kvalitet.

 

Mere end blot din maler

Vi hjælper gerne ved projekter, som den enkelte kunde selv har udtænkt idéerne til, men vi kan også indgå som partner helt fra begyndelsesfasen af et projekt, hvilket betyder, at vi også kan stå til rådighed med vejledning til alt fra valg af materialer og farver til den overordnede planlægning, når det gælder både nybyggeri, renoveringsarbejde, facadebehandling og sprøjtelakering. Vi er derved mere end ’blot’ en maler, og selvom vi bruges som partner på et projekt, løser vi altid opgaverne efter den enkelte kundes ønsker.

 

Vi udfører malerarbejde i Trekantsområdet og hele Østjylland

Mikkelsen & Ludvigsen A/S udfører malerarbejde i Trekantsområdet og hele Østjylland. Med kontor i Vejle står vi klar til at assistere med malerarbejde i byerne Kolding, Fredericia og naturligvis også Vejle. Vi har desuden en afdeling i Horsens, hvilket giver os mulighed for at betjene hele Østjylland.

 

Hør mere om vores malerarbejde

Hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at løse et væld af forskellige maleropgaver, kan du kontakte vores dygtige medarbejdere på telefon  75 72 12 88  eller på mail ml@mik-lud.dk. Malerarbejde bør løses med stor professionalisme, og hos os er du sikret en kvalitetsfyldt løsning og fagligt dygtigt personale. Vi holder til i Vejle i Jylland, hvorfra vi hjælper kunder i hele Østjylland.

malerarbejde på væg
udførsel af malerarbejde i hus

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Få et tilbud på din næste opgave
Følg os på
Facebook